Suna Acum

Revizie aer conditionat

Green Clima Therm

CE TREBUIE SA STII!

 

IMPORTANTA IGIENIZARII APARTULUI DE AER CONDITIONAT.

 

Recomandam igienizare si verificarea functionalitatii unitatilor de aer conditionat de cel putin doua ori pe an, inainte de inceputul sezonului cald si inaintea sezonului rece.

Va prezentam o parte din serviciile de igienizare de care beneficiati:

– Curatare filtre unitatea interna

– Curatare si dezinfectare radiator exterior

– Curatare si dezinfectare unitate interna

– Verificare freon

– Verificare traseu frigorific

– Verificare legaturi electrice

– Spalare chimica

Preturi

Revizie aer conditionat intre 7.000 si 12.000 BTU – 329 RON(TVA inclus) in limita a 3 metri de traseu.

Revizie aer conditionat intre 18.000 si 24.000 BTU – 449 RON(TVA inclus) in limita a 3 metri de traseu.

Beneficii

Va prezentam o parte din beneficiile igienizarii unitatilor de aer conditionat:

1 – Reduceți tensiunea asupra aparatului dvs. de aer condiționat. La programarea dumneavoastră, vom curăța toată murdăria și resturile acumulate din aparatul dumneavoastră de aer condiționat. Praful și resturile nu permit sistemului dumneavoastră să funcționeze la fel de eficient pe cât ar putea. Un aparat de aer condiționat murdar pune, de asemenea, presiune asupra componentelor sale și ar putea duce la reparații costisitoare în viitor.

 

2 – Detectați devreme orice posibile probleme. Pe măsură ce vă curățăm aparatul de aer condiționat, vom verifica fiecare parte individuală pentru a ne asigura că totul funcționează corect. Dacă există piese deteriorate, le putem înlocui rapid înainte ca acestea să provoace probleme mai mari.

 

3 – Prelungește durata de viață a aparatului tău de aer condiționat. Reducand solicitarea aparatului de aer condiționat și menținând toate componentele în stare de funcționare, veți prelungi durata de viață a aparatului dumneavoastră de aer condiționat. Curățarea regulată a aerului condiționat poate adăuga ani de viață a sistemului dvs. climatizare.

 

4 – Reduceți factura la energie. Dacă aparatul tău de aer condiționat funcționează eficient, nu va avea nevoie de atâta energie pentru a-ți menține casa rece. Un aparat de aer condiționat curat vă va economisi bani în fiecare lună la factura de energie.

 

5- O calitate mai bună a aerului în casa dvs. Curățarea prafului și murdăriei din aparatul de aer condiționat va împiedica aceste particule să pătrundă în orificiile de ventilație și în jurul casei. Calitatea sănătoasă a aerului este importantă pentru a vă menține pe dumneavoastră și familia dumneavoastră confortabil și în siguranță.

 

FOLOSIM SUBSANTE PE BAZA DE BIOCID ,ALCOL TEHNIC SI ION DE ARGINT

Când sunteți gata să programați o curățare a aerului condiționat, contactați experții noștri de la GREEN CLIMA THERM SRL. Avem experiență în deservirea unei varietăți de unități de aer condiționat și putem folosi experiența noastră pentru a vă menține familia confortabilă în acest sezon.

Galerie foto

Urgenta? Suna acum!

+40 (757) 033 032